Kinderkookfeestjes

Het leukste kinderfeestje!

Houd je kind ervan om in de keuken te staan en is hij of zij bijna jarig of net jarig geweest? Dan is een kookfeestje bij Deli Prego helemaal top, waar de kinderen de lekkerste gerechten gaan koken en bakken. De jarige mag van tevoren zelf aangeven wat er gemaakt zal worden en wordt tijdens het feestje benoemd tot chefkok. Iedereen krijgt een leuk schortje voor en een eigen koksmuts op, waarbij ze de muts evt. zelf kunnen inkleuren en uiteraard mee naar huis mogen nemen.

Wat kan er zo al gemaakt worden?

 Een groot succes is het maken van eigen pizza’s, van het deeg tot het uitrollen ervan, ingrediënten bereiden en vervolgens te beleggen. Er is een pizzaoven aanwezig, waarin ze in een mum van tijd heerlijk knapperig worden. En het leukste is natuurlijk het daarna opeten van je eigengemaakte overheerlijke pizza! Vaak wordt er pizza gemaakt in combinatie met een toetje, zoals appelkruimel met ijs of chocoladefontein.

Praktische informatie

Kosten: €17,50 per kind. Dit is inclusief onbeperkt limonade, eigen koksmuts en een leuk presentje na afloop!

Wanneer: maandag t/m vrijdag – in de middag

Leeftijd: 6 t/m 12 jaar

Aantal kinderen: minimaal 6* en maximaal 12

Duur: Ongeveer 2,5 uur

Waar: Eexterveen, Drenthe (zie kaart hieronder)

Annuleren: Tot 48 uur voor aanvang is annuleren kosteloos. Hierna wordt 50% van de totaalprijs in rekening gebracht.

*Kom je met 6 kinderen of minder, dan betaal je sowieso €105 voor het gehele feestje. 

Vaak gekozen: High Tea – Je maakt verschillende zoete én hartige hapjes, zoals tompoesjes en saucijzenbroodjes, die je aan het eind gezellig met elkaar opeet!

Er kan natuurlijk ook voor andere gerechten gekozen worden, bijvoorbeeld koekjes, bladerdeeghapjes, soep, cakejes, hartige en zoete taarten of overheerlijke toetjes! In principe is vrijwel alles mogelijk, natuurlijk wel in overleg. Er worden in totaal 2 gerechten gemaakt, dus bijvoorbeeld pizza en appelkruimeltoetje. Bij de High Tea worden meerdere kleinere gerechten gemaakt.

Stukje taart erbij?

Wil je graag van tevoren ook nog een stukje taart eten? Dat kan! Deze vrolijke slagroomtaart in de leeftijd van de jarige staat dan voor jullie klaar. De kosten hiervoor zijn 25 euro per cijfer.

Boek hier een kookfeestje!

Vul het onderstaande formulier in om een reservering te plaatsen voor een kinderfeestje. Zodra Deli Prego je boeking heeft geaccepteerd, wordt er daarover een automatische bevestigingsmail verstuurd en nemen we daarna vaak ook nog persoonlijk contact met je op. Controleer daarom of het ingevulde e-mailadres helemaal juist is!

Feestjes kunnen geboekt worden voor maandag t/m vrijdag. Je kunt één week en maximaal drie maanden van tevoren boeken.

Kalender word geladen......
-
Beschikbaar
 
-
Niet beschikbaar
captcha