Catering

Onze catering

Bij Deli Prego kun je diverse borrelhapjes zoals Italiaanse antipasti en Spaanse tapas, maar ook hartige taarten, salades & brood, desserts en nog veel meer bestellen en aan huis laten bezorgen.

Handig voor een borrel, verjaardag of feestje! Alles wordt met verse ingrediënten bereid en klaargemaakt op Mediterraanse wijze.

Bestellen

Benieuwd wat je allemaal kunt bestellen?! Scroll dan snel naar onder voor ons uitgebreide assortiment en bijbehorende prijzen.

Wil je graag bestellen? Vraag dan meteen een vrijblijvende offerte bij ons aan via het formulier onderaan de pagina. Je ontvangt deze zo snel mogelijk van ons per mail.

Bezorging

Deli Prego levert in de provincies Groningen en Drenthe. We bezorgen gratis in de gemeentes Aa en Hunze, Tynaarlo en Veendam!

Er wordt 10 euro aan bezorgkosten gerekend in de gemeentes Assen, Borger-Odoorn, Stadskanaal & Pekela en 15 euro in de gemeentes Groningen & Midden-Groningen.

Betalen

Na akkoord met de offerte ontvang je een factuur met een betaallink. Het bedrag dien je van tevoren over te maken en anders contant te betalen bij aflevering.

Het minimum bestelbedrag bij Deli Prego is 75 euro.

Heb je een vraag? Vul dan het contactformulier in of mail of bel ons.

hartige taarten

salades & brood

desserts

overig

Vraag hier een offerte aan!