FAQ

Bekijk hier de meest gestelde vragen!

Ja, dat mag natuurlijk. Graag wel van tevoren aangeven!

Ja, dat mag, maar hoeft niet. Liever niet meer dan 1 of 2 volwassenen tegelijk aanwezig.

Dat is mogelijk, wel graag van tevoren aangeven. Bij extreme allergieën kunnen we niet garanderen dat er geen enkele sporen in de keuken aanwezig zijn.

Ja, dat kan zeker! Dit doe ik vaker, voor meer informatie kun je altijd mailen naar info@deliprego.nl of bellen op 06 11185620.

Je mag contant betalen of pinnen na afloop van het feestje.

Wij zijn gevestigd in Eexterveen en leveren van daar uit in de provincies Drenthe en Groningen.

Wij bezorgen gratis in de gemeentes Aa en Hunze, Tynaarlo en Veendam. Wij rekenen 10 euro aan bezorgkosten in de gemeentes Assen, Borger-Odoorn, Stadskanaal & Pekela en 15 euro in de gemeentes Groningen, Haren & Midden-Groningen. Mocht je buiten deze gebieden wonen, maar wel in Drenthe of Groningen, neem dan even contact met ons op wat betreft de bezorgkosten.

Ja, wij nemen bestellingen aan vanaf € 75,00.

Graag van tevoren overmaken aan de hand van de factuur en anders contant betalen bij aflevering.

Je kunt tot 4 dagen van tevoren kosteloos annuleren. Annuleer je 2 of 3 dagen van tevoren dan betaal je annuleringskosten, 50% van het totaalbedrag excl. bezorgkosten. 1 dag van tevoren betaal je 75% en op de dag zelf 100%.

We leveren de catering op kwalitatieve disposable schalen, met daaromheen kartonnen dozen.

Ja, wij zijn wettelijk verplicht om deze heffing voor bepaalde disposables zoals schalen door te berekenen. Het bedrag hiervoor staat vermeld in de factuur.