Algemene info

Kinderkookfeestjes

Vanaf 1 juli kunnen er eindelijk weer kinderkookfeestjes geboekt worden!

Deli Prego zal de nog geldende RIVM-maatregelen in acht nemen, zoals het desinfecteren van de werkruimte en het wassen van handen. Om voldoende afstand te bewaren, zullen er voorlopig maximaal 9 kinderen tijdens een feestje aanwezig mogen zijn. Daarnaast mag er max. 1 ouder bij zijn.

Houd je kind ervan om in de keuken te staan en is hij of zij bijna jarig of net jarig geweest? Dan is wellicht een kookfeestje bij De Keukenprinses leuk, waar de kinderen de lekkerste gerechten gaan koken en bakken. De jarige mag van tevoren zelf aangeven wat er gemaakt zal worden en wordt tijdens het feestje benoemd tot chefkok. Iedereen krijgt een leuk schortje voor en een eigen koksmuts op, de muts mogen ze zelf inkleuren en uiteraard mee naar huis nemen.

Wat kan er zo al gemaakt worden? Een groot succes is het maken van eigen pizza’s, van het deeg tot het uitrollen ervan, ingrediënten bereiden en vervolgens te beleggen. Er is op de locatie een speciale pizzaoven aanwezig, waarin ze in een mum van tijd heerlijk knapperig worden. En het leukste is natuurlijk het daarna opeten van je eigen overheerlijke pizza! Vaak wordt pizza in combinatie met een chocoladefontein of appelkruimeltoetje als afsluiter gekozen.

Nieuw: HIGH TEA – Je maakt verschillende zoete én hartige hapjes, zoals tompoesjes en saucijzenbroodjes, die je aan het eind gezellig met elkaar opeet! 

Er kan natuurlijk ook voor andere gerechten gekozen worden, bijvoorbeeld koekjes, bladerdeeghapjes, soep, cakejes, hartige en zoete taarten of overheerlijke toetjes! In principe is vrijwel alles mogelijk, natuurlijk wel in overleg. Er worden in totaal 2 gerechten gemaakt, dus bijvoorbeeld pizza en appelkruimeltoetje. Liever 3 gerechten maken, bijvoorbeeld voor, hoofd en na? Dat kan ook, we vragen hiervoor €2,50 extra per kind en hou er rekening mee dat het feestje dan langer duurt.

Wil je graag van tevoren ook nog een stukje taart eten? Dat kan! Boek je een feestje bij Deli Prego, dan ontvang je 20% korting bij een taart naar keuze van Deli Cakes. Erg leuk voor een kinderfeestje is de pinatataart, een echte verjaardagstaart, met héél véél smarties! Benieuwd naar deze verrassingsstaart? Kijk dan even bij de foto’s onderaan deze pagina of bij Deli Cakes!

Klik hier voor het boekingsformulier!

Praktische informatie

Kosten: 15,00 per kind. Dit is inclusief onbeperkt limonade, eigen koksmuts en een leuk presentje na afloop!

Wanneer: Op woensdag- of vrijdagmiddag**

Leeftijd: 6 t/m 12 jaar

Aantal kinderen: minimaal 6* en maximaal 12 (in coronaperiode max. 9)

Duur: Ongeveer 2,5 uur

Waar: Eexterveen, Drenthe (zie kaart hieronder)

Annuleren: Tot 48 uur voor aanvang is annuleren kosteloos. Hierna wordt 50% van de totaalprijs in rekening gebracht.

* Komt u met 6 kinderen of minder, dan betaalt u sowieso €90 voor het gehele feestje. Graag contant betalen of van tevoren overmaken.

** Liever op een andere dag, bijvoorbeeld op dinsdag of donderdag vanwege een continurooster? Graag eerst even mailen naar info@deliprego.nl of vul ons contactformulier in.

  positive review  Super leuke kinderfeestjes!!!onze kids zijn al een paar keer bij Loes geweest tbv een kinderfeestje en hebben het erg leuk gehad,aanrader!

  Gabry Mulder Avatar Gabry Mulder
  1 February 2018

  positive review  Geweldig! !!!!!!!

  Frédérique de Swart Avatar Frédérique de Swart
  21 March 2017

  positive review  Gezellig feestje gehad. Loes gaat leuk en ontspannen met de kids om.

  Inge van der Broek Avatar Inge van der Broek
  3 September 2014
Schuiven naar boven